середу, 20 лютого 2013 р.

Екскурсія у Центр зайнятості м. Ізюм.

19 лютого 2013 року учні Червонооскільського НВК, учасники ШАП, відвідали Ізюмський Центр зайнятості. Спеціаліст центру зайнятості, Ноженко Н.М., провела з учнями цікаву змістовну бесіду стосовно діяльності й послуг, які надає служба. Учням було нагадано про формулу вибору професій «Хочу – Можу – Треба», а також, зроблено акцент на важливості навчання, яке є запорукою майбутнього успішного життя.

Члени ШАП ознайомилися з умовами та перспективами ведення бізнесу в Україні, описами сучасних професій, переліком навчальних закладів регіону, реальною ситуацією на місцевому ринку праці.



2 коментарі:

  1. Запрошували нас ще наступного року. Обов'язково будемо!

    ВідповістиВидалити
  2. ми хочемо подякувати виняткову послугу, яку ми отримали протягом усього процесу рефінансування. професіоналізм та знання кредитної компанії пана Педро вражали та цінували. пан Педро є надійним кредитним спеціалістом. У минулому ми мали досвід роботи з кількома іншими банками і вважали цей процес неприємним та виснажливим. г-н Педро зробив усе більше, щоб гарантувати, що всі наші потреби були задоволені та що все було вирішено ретельно та ефективно. ми рекомендуємо його і будемо продовжувати рекомендувати його в майбутньому.”

    ВідповістиВидалити